Innovatieve Oplossingen

In het Reym Technologie Centrum werken we continu aan innovaties. Hoe specifiek uw situatie ook is, bij Reym bedenken we altijd de ideale reinigingsoplossing. Vaak leidt dit tot maatwerk oplossingen. Dankzij het Reym Technologie Centrum gaan deze revolutionaire concepten niet verloren.

 

 

We bundelen de kennis

Reym onderzoekt voortdurend mogelijkheden om efficiënter, veiliger en milieuvriendelijker te reinigen. De Reym specialisten hebben veel ervaring en ideeën om dat te bereiken. Een systeem of concept kan met het nodige maatwerk goed bij een ander bedrijf worden ingezet. Het Reym Technologie Centrum bundelt alle kennis en zet innovaties succesvol voort.

Ontdek onze innovaties follow

crawler
 

 
crawler
 

We staan nooit stil

In het Reym Technologie Centrum werken we het hele jaar door aan innovaties. We testen en ontwikkelen interessante ideeën uit onze gehele organisatie, maar bekijken ook proactief wat uw organisatie nodig heeft. En hoe wij kunnen helpen. Soms is een nieuwe technologie nodig. Soms zit het ‘m in slimme combinaties van standaardtechnieken. Bestaat het niet? Dan bedenken wij het voor u!

Volg onze ontwikkelingen follow