Ontdek alle innovaties

Hoe specifiek uw situatie ook is, bij Reym bedenken we altijd de ideale reinigingsoplossing. Vaak leidt dit tot maatwerk oplossingen. Om te zorgen dat deze concepten niet verloren gaan en om nieuwe ideeën te ontwikkelen en testen, is het Reym Technologie Centrum ontstaan. Hier werken we continu aan innovaties om het reinigingsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zodat u razendsnel weer ongestoord kunt produceren.

Lees meer over onze filosofie follow

 

Veiliger, beter en efficiënter. (In ontwikkeling)

Automatisch reinigen

Inwendige bescherming (In ontwikkeling)

Coating

Non-entry cleaning (In ontwikkeling)

Robotarm

 
 

Crawler

Met de Crawler biedt Reym sinds kort een revolutionaire manier van reinigen aan. Zonder steigers, handwerk of schadelijke uitstoot. Maar met een beter resultaat dan de traditionele reinigingsmethode.

Hoe werkt de Crawler?

De Crawler is een hoge druk reinigingsrobot die op afstand te bedienen is. Hij bevat ‘permanente magneten’ waardoor hij zich moeiteloos een weg baant voor het in- en uitwendig reinigen van koolstof stalen tanks. De Crawler kan voorzien worden van een vacuüm toepassing, waarbij loskomende vervuiling opgezogen kan worden. Hoe ingewikkeld uw reinigingsvraag ook is, de Crawler lost het op.

Kostenefficiënter

Het grote voordeel van de Crawler is dat hij zonder gebruik van steigers op grote hoogte kan werken. Dit maakt de Crawler sneller, flexibeler en kostenefficiënter. De Crawler is uitermate geschikt voor het verwijderen van verf, coatings en roestaanslag. Daarnaast is het ook een ideaal transportmiddel om foto- of videomateriaal mee te verzamelen om bijvoorbeeld schade aan een tank in kaart te brengen.

Veilig en duurzaam

De Crawler is ideaal voor non-entry systems, bij het reinigen van de tanks worden deze zo min mogelijk betreden. Bij elke leiding of tank van koolstofstaal, met een minimale doorsnede van 8 meter, kan de Crawler eenvoudig ingezet worden. Door gebruik van hogedrukreiniging en toepassing van het vacuüm systeem, wordt de vervuiling direct opgezogen en niet verspreid. Goed voor het milieu en gezond voor de medewerkers.

De voordelen

  • Verwijdert coatings, roest en aanslag
  • Vervuiling wordt direct opgezogen, dus niet verspreid
  • Zeer kosten-efficiënt: geen steiger nodig
  • Duurzaam
  • Ideaal voor non-entry systems
  • Op maat aan te passen aan uw specifieke situatie.

Vraag informatie aan